Une esperience di plurilinguisim inte didatiche de matematiche - CECCHINI, CARLO; FOGALE, MATTEO (Gjornâl Furlan des Siencis - Friulian Journal of Science, 2004)
Il plurilinguisim puedial judâ la didatiche de matematiche? E il lengaç matematic puedial judâ tal modificâ la percezion des lenghis minorizadis? O presentarìn in curt i risultâts di une piçule esperience didatiche che si è davuelte intune scuele superiôr che si cjate intune zone bilengâl (furlan-italian), dulà che si è cirût di studiâ lis oportunitâts che une prospetive plurilengâl al insegnament de matematiche e pues vierzi.