Ringraziaments - GJORNAL FURLÂN DES SIENCIS, REDAZIO DI (Gjornâl Furlan des Siencis - Friulian Journal of Science, 2017)
Si ringraciin la famee dal professôr Strassolt e la cjase editore Il Poligrafo di Padue par vê autorizât lis ripublicazions in memorie dal Professôr.