Insegnament e aprendiment de matematiche intune situazion di bilenghisim - BAGNI, GIORGIOT.; CECCHINI, CARLO; COPETTI, FRANCESCA; COPETTI, FRANCESCA (Gjornâl Furlan des Siencis - Friulian Journal of Science, 2006)
La finalitât di chest articul e je chê di mostrâ cemût che un esperiment di insegnament bilengâl (talian e furlan) de matematiche intune scuele primarie, al dimostre lis teoriis classichis di Vygotskij sul disvilup dal lengaç.