Disvilup di une metodologjie di coprecipitazion modificade par soluzions solidis di ossits di ceri e zirconi cun alte resistence termiche e aree superficiâl elevade - PAPPACENA, ALFONSINA (Gjornâl Furlan des Siencis - Friulian Journal of Science, 2010)
Al ven ilustrât il disvilup di un procediment di coprecipitazion pe produzion di materiâl a base di ossits misturâts di ceri e zirconi, caraterizât di aree superficiâl elevade, grande stabilitât termiche e mioradis proprietâts di imagazinament dal ossigjen. E ven sotliniade la utilitât de zonte di tensioatîfs e H2O2 di mût di incressi la stabilitât di chescj materiâi a altis temperaduris.