La discuvierte dai antibiotics. Gjentamicine: l’antibiotic che al à riscjât l’abort - LOCCI, ROMANO (Gjornâl Furlan des Siencis - Friulian Journal of Science, 2010)
E ven ilustrade la storie de discuvierte de gjentamicine, un antibiotic otignût, come tal câs de streptomicine, di un atinomicêt, cheste volte par altri di un gjenar di atinomicêt pôc cognossût. Ancje in chest câs la discuvierte e à vût lis sôs aventuris. Come simpri a vegnin presentâts fats che no si cjatin tes publicazions uficiâls.